Tag: чиста

Лазарова: Одлуката за раскинување на договорот за Казандол е од особен...

За Социјалдемократскиот сојуз на Македонија здравјето на граѓаните е врвен приоритет а почитувањето на законите принцип кој мора да важи за сите.Одлуката на Владата...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот