Tag: чист

Владата ги прифаќа седумте барања на „Марш за чист воздух“

„Владата соопшти дека ги прифаќа сите седум првични барања од организаторите на „Марш за чист воздух“ што тие ги поставија минатиот петок на протест...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот