Tag: чуварка

Тигар уби чуварка во Зоолошка

Во зоолошката градина Хамертон, Кембриџшир, Велика Британија починала чуварка во несреќа со тигар.Од зоолошката велат дека несреќата е чудна, но безбедноста на посетителите не била...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот