Tag: чување

Униформирани единици ќе ги чуваат надворешните граници на ЕУ од следниот...

– Европската унија од следниот месец за првпат ќе распореди постојана униформирана единица за чување на надворешните граници, вклучувајќи ги и оние на Балканот,...

Аеродромот „Шипхол“ се подготвува за чување во ладилници и дистрибуција на...

– Во ладилниците на аеродромот „Шипхол“ во Амстердам, работниците од авиокомпанијата „КЛМ“ се подготвуваат да ги примат вакцините против коронавирус, што мора да се...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот