Tag: Шавкат Мирзијојев

Узбекистан денеска избира претседател

Во Узбекистан денес се одржуваат претседателски избори, на кои граѓаните избираат меѓу четворица кандидати, меѓу кои е и актуелниот вршител на должноста шеф на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот