Tag: Шаќир Ислами

Заев ни е спасот

Ова што се случува на политичката сцена е трагикомично.Барањата на Заев и неговата коалиција, се сосема ОК. Нивното политичко делување има смисол.Но,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот