Tag: швајцарски франци

Швајцарска помош за зачувување на македонската природата

„Министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини и амбасадорката на Швајцарија Сибил Зутер Техада потпишаа Меморандум за соработка за спроведување на Излезната...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот