Tag: швеѓани

Сè повеќе Швеѓани вградуваат НФЦ-чип во своите прсти

Дури 4.000 Швеѓани веќе имаат вграден НФЦ-чип за непосредна комуникација (Near Field Communication), кој во прстите им служи како дигитален клуч, картичка за плаќање...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот