Tag: шега

Денот на шегата низ историјата

Во светот денес се слави Денот на шегите – 1 април, кога луѓето објавуваат лажни вести со цел да ги насмеат другите, или самите...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот