Tag: Шенген зона

Најголемиот дел од земјите на ЕУ ги отворија внатрешните граници на...

Повеќето земји-членки на ЕУ денеска ги отворија границите за патување низ Шенген зоната.И Германија и Франција ги отворија своите граници, додека помал број земји,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот