Tag: шпдршка

Шекеринска: Од генералот Скапароти ја имаме целосната поддршка за финални чекори...

Командантот на Командата на американските сили во Европа и Врховната команда на НАТО за Европа, генерал Куртис Скапароти, денеска ја посети касарната „Илинден“, заедно...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот