Tag: шпионски софтвер

Израелската полиција откри докази за неправилна употреба на шпионски софтвер

Израелската полиција денеска соопшти дека пронашла докази кои укажуваат на неправилна употреба на шпионски софтвер за хакирање на телефони на израелски граѓани.Пред две недели,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот