Tag: шркијељ

Шкријељ: Правата на граѓаните се загарантирани, исплатите за ранливите категории се...

„Функционирањето на институциите мора да биде приоритет, нема да дозволиме граѓаните да бидат жртви на меѓупартиски препукувања. Сите реформски процеси, сите права од областа...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот