Tag: штедачи

Оштетените штедачи од Еуростандард очекуваат исправна одлука на Уставниот суд

Здружението на оштетени штедачи од Еуростандард банка очекуваат носење исправна одлука од Уставниот суд во среда кога треба да одлучува и заседава по поднесената...

Итно дејствување од надлежите институции бараат оштетените штедачи од Еуростандард банка

Оштетените штедачи од Еуростандард бараат од надлежните ведаш да дејствуваат и да преземат соодветни чекори за санкционирање на, како што наведуваат во соопштение, главните организатори...

Оштетените штедачи од Еуростандард бараат брзо разрешување на случајот

Оштетените штедачи од Еуростандард бака апелираат до надлежните институции да реагираат доследо и да го решат овој, како што наведуваат во соопштение, масовен криминал...

Обештетени три четвртини од штедачите во „Еуростандард банка“, исплатени 3 милијарди...

Обештетувањето на шедачите од „Еуростандар банка“ се одвива одлично и без поголеми пречки, а досега се обештетени 72 отсто или три милијарди денари, информираат...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот