Tag: штрумфови

Најголем собир на Штрумфови во светот

Организаторите на карневалот во Ландерно во Бретања се задоволни, бидејќи успеаја да го соборот светскиот рекорд за најголем собир на Штрумфови, јави дописникот на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот