Tag: Џевад Адеми

ДУИ ќе бара укинување на патните трошоци за пратениците

Пратеникот на ДУИ, Џеват Адеми, на комисиската расправа за труд и социјална политика во Собранието најави амандман со кој ќе се бара укинување на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот