Tag: џета

Измамата со дизел моторите на „Фолксваген“ била откриена сосем случајно

Аферата со манипулирање на компјутерските системи за контрола на издувните гасови на дизел автомобилите на „Фолксваген“ била откриена случајно, благодарение на еден швајцарски и...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот