Tag: џзатвор

Првите амнестирани затвореници излегуваат од затвор

Првите амнестирани затвореници се очекува денеска да ги напуштат затворите. Според информациите, целата документација на осудените лица до денеска веќе би требало да биде...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот