Tag: Џон Ленон

Разговор со Џон Ленон и Јоко Оно продаден на аукција за...

Касета со снимка од разговор со Џон Ленон и Јоко Оно и досега необјавена песна, снимени за време на нивна посета во Данска во...

Ќе се снима филм за Џон Ленон и Јоко Оно

Продуцентот Мајкл де Лука, заедно со Јоко Оно и сценаристот Ентони Мекартен подготвуваат филм за љубовниот живот на Џон Ленон и Оно.Британецот Џон Ленон...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот