Tag: џочиќ

Министерката Дескоска се сретна со заменик – директорот на АОПЗ, Хоџиќ

Измени и дополнувања на Законот за и заштита на правата на припадниците на заедниците кои се помалку од 20 отсто од населението во Република...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот