Tag: џулија роберетс

Џулија Робертс направи Инстаграм

Џулија Робертс ја направи својата прва објава на социјалните мрежи преку Инстаграм.Оскаровката на првата објавена фотографија седи на трева и носи шорцеви и црна...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот