Tag: 100 км/ч

Новиот „Брабус“ развива 100 км/ч за само три секунди

Брендот „Брабус“ е познат по прилагодувањето на возилата на Мерцедес, а новиот проект е, според многумина, очекувано импресивен.Основа за „Брабус 800“ е новиот „АМГ...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот