Tag: 11 ноември

Во Куманово презентиран кандидатот за градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ

Комплетно инфраструктурно уредување,  „Куманово без кал“, изградба на рекреативен центар во Проевце, изградба на три детски градинки, решавање на проблемот со водоснабдувањето, се дел...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот