Tag: 11 септември

Анкета: Терористичките напади од 11 септември 2001 година го сменија начинот...

Речиси две третини од Американците сметаат дека терористичките напади од 11 септември 2001 година неповратно го сменија начинот на живот во земјата. Ова го...

Америка отвара доверливи документи за „11 септември“

Американското министерство за правда повторно ќе отвори тајни владини документи за нападите на Ал Каеда на 11 септември 2001 година, со намера на јавноста...

Медицинските сестри во фокусот на одбележувањето на 11 септември, Брнз даруваше...

Медицинските сестри оваа година се во фокусот на одбележувањето на 19 годишнината од трагичните настани на 11 септември во САД, во кои животот го...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот