Tag: 1632

Само во ноември 1632 заболени од Ковид-19 во тетовско, од февруари...

– Во тетовскиот регион само во ноември се бележат 1632 заболени од Ковид-19, додека за деветте останати месеци во периодот од февруари до октомври...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот