Tag: 18 возачи

Од сообраќај вчера исклучени 18 возачи по разни основи

На подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје вчера превземени се мерки и активности при што е констатирано дека 30 возачи управувале возила со...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот