Tag: 2178

Само во ноември 1632 заболени од Ковид-19 во тетовско, од февруари...

– Во тетовскиот регион само во ноември се бележат 1632 заболени од Ковид-19, додека за деветте останати месеци во периодот од февруари до октомври...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот