Tag: 25 години

ОН: Рамноправноста може да се врати 25 години наназад

– Пандемијата на коронавирусот може да ја уназади рамноправноста на половите за 25 години, покажуваат податоци на UN Women.Имено, поради последиците од Ковид-19, жените...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот