Tag: 27 години

„Меѓаши“ прославува 27 години од постоењето

Првата дестска амбасада во светот „Меѓаши“ денеска го слави својот 27-ми роденден. Меѓаши е најстара граѓанска организација во земјава за заштита на правата на...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот