Tag: 27 декември

Германија ќе почне со вакцинирање на населението против Ковид-19 на 27...

– Германија ќе почне со вакцинирање на населението против Ковид-19 на 27 декември каде прво ќе се вакцнираат во домовите за стари лица, соопштија...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот