Tag: 27 јануари

МТСП:  27 јануари, Свети Сава неработен ден за граѓаните на српската...

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно соЗаконот за празниците на РМ („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07), 27 јануари 2021 година (среда), Свети Сава е...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот