Tag: 400

Репортери без граници скоро 400 новинари се в затвор во ...

Годишниот извештај на „Репортери без граници“ открива зголемување на произволните апсења поврзани со здравствената криза, како и зголемување на бројот на уапсени жени новинари,...

Новиот Плејстејшн 5 во ноември за 400 и 500 долари

 Јапонската компанија Сони објави дека следната генерација на својата позната конзола за видеоигри, Плејстејшн 5 ќе ја пушти во продажба во ноември.Јапонската компанија објави дека новата...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот