Tag: 5 јули

Ако нема нова вонредна состојба, избори на 5 јули

Иако Владата формално се уште не се изјаснила дали е потребна нова вонредна состојбна, според изјавите на преставници на власта извесно е дека ново...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот