Tag: 50 центи

На Интернет беснее Светска војна на ботови

Владите ширум светот манипулираат со социјалните мрежи. Користат дигитална пешадија за блатење на противникот, за ширење на дезинформации и за лажирање на текстови за...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот