Tag: 56

1,56 милијарди маски досега има во океаните, последиците врз морскиот живот...

Се проценува дека 1,56 милијарди заштитни маски завршиле во океаните ширум светот годинава поради пандемијата на Ковид-19, што има сериозни последици врз морските животни...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот