Tag: 80 милиони евра

Пристигаат 80 милиони евра европска помош за Македонија

Европската Комисија најави дека денеска ќе бидат испратени дел од ветените суми макроекономска помош за Македонија, како и за Косово, Црна Гора и Тунис,...

Бесими – Гир: Првата транша од 80 милиони евра од ЕУ...

Првата транша со износ од 80 милиони евра, од вкупните 160 милиони макрофинансиска помош од Европската Унија за надминување на кризата предизвикана од коронавирусот,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот