Tag: 800

ОН: Во светот има рекордни 80 милиони раселени лица

– Кон средината на 2020 година, во екот на пандемијата на коронавирусот, бројот на бегалци и раселени лица во светот надмина 80 милиони, што...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот