Tag: 850 верници

Од Северна Македонија годинава на аџилак 850 верници

Од Република Северна Македонија на аџилак ќе заминат 850 верници.„Најмалиот верник е на петгодишна возраст додека највозрасниот има 82 години, изјави за МИА“, Муземил...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот