Tag: 9 мај

Одбележување на 9 Мај, Ден на победа над фашизмот и Ден...

Во дворот на Владата пред споменикот на Ослободителите на Скопје денеска ќе биде одбележан 9-ти Мај – Ден на победа над фашизмот и Ден на...

СДСМ го честита Денот на победата над фашизмот и Денот...

На денешен беше победено едно од најголемите зла во современата светска историја. Победата над фашизмот отвори нов период во историјата на Европа.Период на пријателство,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот