Tag: 9 милијарди

ЕУ може да плати повеќе од 9 милијарди евра за вакцините...

Европската унија може да плати повеќе од девет милијарди евра за вакцините Фајзер и КјурВак, јавија западни медиуми повикувајќи се на официјален претставник на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот