Tag: 9-Р

„Уан-Плус“ го претстави поевтиниот модел „9-Р“

Откако „Уан-Плус“ ги претстави своите нови паметни телефони „Уан-Плус 9“ и „Уан-Плус 9 про“, и подостапниот „Уан-Плус 9-Р“ излезе на пазарот.Се работи за уред...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот