Tag: afet

Димитров ќе се обрати пред Комитетот за надворешни работи во ЕП

Министерот за надворешни работи на Никола Димитров денеска ќе има редовно обраќање пред Комитетот за надворешни работи во Европскиот парламент (AFET) каде ќе информира...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот