Tag: „Drim Short“

Вечер на кратки фимови во Куманово

Вечер на кратки македонски филмови во организација на фестивалот за краток филм „Drim Short“ и Здружението за култура и уметност „Арт-Манија“, а во соработка...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот