Tag: IFFHS

Уште едно признание за Левандовски, Полјакот најдобар во избор на IFFHS

Полјакот Роберт Левандовски е прогласен за најдобар фудбалер на светот во 2020 година, во избор на Меѓународниот институт за фудбалска историја и статистика (IFFHS)...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот