Tag: Innostart форум

Министерот Манчевски на Innostar форумот во Софија

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, денеска учествува на Innostart форумот, што се одржува во Софија.На панел сесијата „Градење на иновативни екосистеми...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот