Tag: NMK

Почнува издавањето на новите таблички со ознаката NMK

Од понеделник се очекува да започне издавањето на новите регистарски таблички за возилата со ознаката NMK.Замената на старите регистарски таблички со новите ќе се...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот