Tag: No Borders Orchestra

„No Borders Orchestra“ вечер ќе настапи во Марибор

Ансамблот музичари од поранешна Југославија „No Borders Orchestra“ ја продолжува својата турнеја „B Matinee“. Ансамблот вечер ќе одржи концерт во салата „Унион“ во Марибор...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот