Tag: Salidelic

Галактичка конекција во Капан ан

Љубителите на електронската музика утре (недела) ќе имаат можност да се забавуваат на диџеј-сетовите на Kay-Ahuasca и Mr.Samoa од Швајцарија.Двајцата артисти кои настапуваат...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот