Без вода дел од Долно Лисиче и улицата „Фуштанска“

LinkSense.mk

Без вода денеска од 9.00 часот се корисниците од улицата „Фуштанска“ бр.112 во Општина Гази Баба.

Прекинот е поради уличен дефект на улицата „Фуштанска“.

Исто така, без вода денеска од 9.15 часот се корисниците од улиците „2“ и „4“ во Долно Лисиче.

Прекинот е, исто така, поради уличен дефект на водоводна цефка.

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектите.