Без вода ТЦ „Алуминка“ и зградите кај „Горење“ и „Базаро“

Поради уличен дефект на булеварот „Партизански одреди“ вечерва без вода се трговскиот центар Алуминка, зградата кај што се наоѓа „Горење“ и зградата кај „Базаро“.

Од „Водовод и канализација“ информираат дека прекинот ќе трае до санирање на дефектот.